مقاله سرا

این وبلاگ حاوی مقاله های بسیار کاربردی میباشد امیدواریم نهایت استفاده از آنها را ببرید

مقاله سرا

این وبلاگ حاوی مقاله های بسیار کاربردی میباشد امیدواریم نهایت استفاده از آنها را ببرید

تاریخچه ی بدنسازی


با عرض سلام مجدد خدمت تمامی ورزشدوستان عزیز خصوصا علاقمندان به ورزش و بدنسازی در قدیم گفته می شد که مادر همه ورزشها و دو میدانی است اما امروزه با پیشرفت علم بدنسازی حرف اول را می زند یعنی یک ورزشکار موفق کسی است که بتواند در هر رشته ای که فعالیت می کند بدنسازی مورد نیاز ورزشی خود را به نحو احسن انجام دهد .

تاریخچه این ورزش به 184 هزار سال قبل از میلاد مسیح می رسد .زمانیکه شخصی بنام میلا کتابی درباره ورزش و وزنه نوشت و در ان خواص این ورزش را در بیست و یک مورد اعلام کرد .

ورزشی پرورش اندام  از سال 1936 اغاز شد زمانیکه براوان میلر مجله ای بنام یردیسکن انتشار دادند و 10 سال بود فدراسیون پرورش اندام تاسیس گردید .

 

 

اغاز بدنسازی در ایران

در سال 1318 استاد مارک فورلی در اولین سفری که به ایران داشت اولین میله استاندارد وزنه برداری را به ایران اورد و این اغاز می شد برای ورزشی وزنه برداری و بدنسازی در ایران .

در سال 1957 ایران میزبان وزنه برداری شد در این مسابقات قرار شد یک سری مسابقه پرورشی اندام نیز در میان شرکت کنندگان برگزار شود که در این مسابقات مرحوم نامجو توانست مقام اول را کسب کند و حال می بینیم که وزنه برداری ایران و قهرمانان ایرانی در این ورزش در اسیا و حتی جهان حرف های زیادی برای گفتن دارند .

بدنسازی دارای سه نوع استفاده کلی می باشد .

1- بدنسازی با قدرت و فشار بسیار با وزنه های سنگین یا ( پاور لیفتینگ

2- بدنسازی برای پرورش و افزایش حجم ماهیچه ها و زیبایی اندام

3- بدنسازی برای رشد ماهیچه های مورد نیاز برای هر ورزشی که ورزشکار می خواهد انجام دهد

تقسیم بندی بدنها برای پرورش و افزایش حجم ماهیچه و زیبایی اندام

ابتدا برای اینکه یک پرورش اندام کار موفق باشیم باید با نوع بدنها اشنا باشیم تا بتوانیم تمرین و برنامه ریزی درستی داشته باشیم .

ما سه نوع بدن داریم :

1- بدنهای لاغر یا استخوانی که در تمرین این نوع بدنها وزنه های سنگین ترولی در دفعات کمتر در هر ست را انجام می دهیم . بصورتی که پنجاه تا 55% غذاهای انها را غذاهای کربوهیدراتی و چربی تشکیل می دهد و 35% انرا پروتئین تشکیل می دهد این نوع بدنها با استفاده این نوع برنامه غذایی و تمرین در ظرف یک هفته نیم کیلو و وزن ان به بدن انها اضافه می شود .

2- بدنهای چاق یا گوشت دار است در این نوع بدنها ورزشکاران باید وزنه های سبک ترو و با مقدار دفعات بیشتر را انجام دهند .

در هنگام تمرین تعداد ستها را افزایش دهند و استراحت را کمتر کنند در مصرف غذایی این گروه مقدار مصرف کربوهیدات و چربی را پایین می اورند و پروتئین را باید بالا ببرند و برای پایین آوردن وزن بدن باید این ورزشکاران حدودا روزانه 500 کالری به بدن انرژی برسانند در اینصورت در یک هفته 450 گرم از وزن بدن انها کاسته می شود .

3- بدنهای ورزیده و عضلانی مقدار همه پروتئین ها و چربیها و کربوهیداتها باید به میزان کافی استفاده شود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد